Wednesday 28 April 2010

15 daagse reis Luxor & Aswan- Engelen Gidsen & Goden Vertrek: 5 december t/m 19 december 2010




Engelen worden al eeuwen lang beschreven, geschilderd, vereerd en naar het rijk der fabelen verwezen. Toch zijn zij altijd aanwezig, net als onze gidsen. De oude Egyptenaren wisten van de universele wetten, kosmologische voorstellingen brachten zij tot uitdrukking in mythen en symbolen. Zij werkten met de energieën van de Goden en Godinnen van weleer. Nog steeds kun je hun aanwezigheid ervaren en er bewust contact mee maken en met hen samenwerken.

Op één van de meest fantastische krachtplaatsen in de wereld gaan we weer contact maken met onze engelen, gidsen en de goden. Hoe ze ook met je communiceren, of dit nu door middel van horen, zien, voelen of bijvoorbeeld weten is, zij maken het mogelijk dat je meer te weten komt over wie je bent en wat jouw innerlijke krachten en zwakheden zijn. Mede met hun hulp zul je meer jezelf worden

Wat gaan we doen?

Je maakt gebruik van de tempels en de energie. Je krijgt begeleiding in de vorm van meditaties, oefeningen, al dan niet voor jou persoonlijk, healingen om je kanalen te openen en we gaan aan de gang met kaarten die werken op je BewustZijn.
De healingen worden alleen in Luxor gegeven.

Het doel van deze reis is:

Het contact met jouw beschermengel, engelen, gidsen, goden en godinnen te activeren, herstellen en actief aan jouw leven te laten deelnemen.

Je leert je meer bewust te worden van jezelf, maar ook van je beschermengel, andere engelen, gidsen, goden en godinnen en de kosmische energieën bewust waar te nemen. Je leert leven in samenwerking met de kosmische-of universele energie.

Jouw leiding hoeft niet uitsluitend van externe zijde te komen. Je leert ook luisteren naar je eigen innerlijke stem of gids.
'Alleen met het hart kan men goed zien; wat belangrijk is, is onzichtbaar voor het oog '- A.de Saint-Exupery

We gaan een aantal tempels bezoeken, die niet bekend zijn bij het grote publiek, waar we contact gaan maken met onze beschermengel, engelen, gidsen, goden en godinnen. Dit zal in Luxor de Seti I tempel, de Medinet Habu tempel en mogelijk een tempeltje gewijd aan de God Thoth zijn. Deze tempels zijn over het algemeen zeer rustig en hebben weinig energetische vervuiling. Daarna zullen we doorreizen naar het zuiden van Egypte, waar we in Aswan de Philae tempel gaan bezoeken, maar ook de tempel Abu Simbel en op onze terugweg naar Luxor staat de tempel van Horemheb op het programma een zeer krachtige plek vol met spirits (SilSilla). Gelegen langs de Nijl, hoor je het ruisen van het riet maar ook de geluiden van weleer!

Ook de hotels zijn uitgezocht zodat zij energetisch in het programma passen

Voor het begin van deze reis vindt er in Nederland een afstemmingsbijeenkomst plaats met de deelnemers.

Prijs: * € 2.225,-- Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol

Prijs: * € 2.575,-- Vertrek vanaf Brussel

*Toeslag hoogeseizoen € 250,-- vanaf 1 juli 2010

brandstoftoeslag gezien de huidige ontwikkeling m.b.t. brandstofprijzen houdt rekening met een toeslag

Inclusief: vlucht, 9 overnachtingen in Luxor: hotel op basis van 2 pers.kamer,logies en ontbijt, 3 overnachtingen in Aswan: 3* hotel op basis van 2 pers.kamer & L + O, 2 overnachtingen bij Abu Simbel: Nubian Lodge op basis van 3 pers.kamer L + O, transfer luchthaven Luxor/hotel v v, transfers genoemd in programma, 2 healingen (alleen in Luxor), entreegelden tempels, begeleiding & afstemmingsbijeenkomst in Nederland.


No comments:

Post a Comment